marți, 16 iulie 2013

Decorarea peretilor cu polistiren - imagini si sfaturi

Polistirenul se poate folosi cu succes atat pentru izolarea cladirilor dar si pentru imbunatatirea decorului, fie interiorul sau exteriorul locuintelor sau locurilor publice.

Vorbind despre decoratiuni cu polistiren,  cu ajutorul acestor elemente se pot infrumuseta peretii, devenind mult mai interesanti si incadrand mult mai bine intregul decor.
Decorare pereti

Produsele ca ancadramente pentru ferestre, brauri decorative, accente decorative, pilastrii, coltare decorative,etc, toate acestea aduc un plus de eleganta oricarei camere in care sunt folosite si oricarei fatade de casa, bloc sau institutie.

Sfatul principal pentru a obtine ceva frumos decorand peretii cu polistiren, este sa alegeti atat ca nuanta cat si ce model ceva potrivit care sa nu incarce decorul si sa nu atraga atentia decat discret, in ansamblu cu restul designului.

Fiind un material cu care se poate lucra usor nu veti avea nevoie de o echipa intreaga si de mult deranj la montare ceea ce este un plus, putand obtine decorul dorit fara o investitie capitala sau in urma unui deranj de proportii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu