vineri, 26 iulie 2013

5 constructii ecologice

Stim ca vreti sa reduceti costurile cu intretinerea casei si sa pastrati totusi un design modern, de aceea va prezentam in continuare cateva case care folosesc surse de energie regenerabila.

#5 Casa a fost realizata de arhitectii Graca Correia si Roberto Ragazzi si este localizata intr-un mediu neconventional, in parcul national din Portugalia. Rezultatul? O casa non conformista, cu un exterior unicat si aranjamente interioare moderne. Nici un copac nu a fost taiat in timpul constructiei si toate materialele folosite sunt ecologice.

#4 O casa realizata de catre compania Studio Aisslinger din Germania, construita la altitudinea de 1200 de metri langa Bozen, Italia. Scopul acestei constructii a fost simplu, sa reduca la minim emisia de CO2 si sa consume cat mai putina energie.

#3 Casa numita Ikaro’s a fost construita de catre Universitatea de Stiinte Aplicate din Rosenheim din Germania, aceasta reuseste sa produca mai multa energie decat are nevoie pentru intretinere, cum este posibil acest lucru? Folosirea panourilor solare, a ventilatiei naturale si sisteme mecanice eficiente ii ajuta pe proprietari sa aiba costuri minime cu intretinerea.

#2 Multe persoane se tem ca introducerea panourilor solare afecteaza arhitectura intr-un mod negative, aceasta casa insa este exemplu perfect de utilizare a panourilor fara a se modifica aspectul locuintei.


#1 Casa care a ajuns in topul nostru  a primit numele de “Home for Life” pentru ca este una dintre case care produc mai multa energie decat au nevoie si reduc emisiile de CO2. Noua ne-a placut foarte mult si arhitectura acesteia, este moderna, are lumina naturala din plin si este suficient de spatioasa pentru o viitoare familie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu